Montam rigips in orice tip de spatiu pornind de la amenajarea camerelor de locuit, a spatiilor de birouri, putand fi de asemenea folosit inclusiv pentru subsoluri sau poduri. Totodata, rigipsul prezinta o serie de alte calitati care constituie un principal atu in alegerea sa: de structurile pe baza de rigips pot fi fixate orice tip de obiecte. In functie de greutatea si tipul acestora, exista solutii specifice (carlige, dibluri de diferite forme si dimensiuni, etc).
Specialistii nostri sunt atent recrutati, fiind instruiti permanent la diferite cursuri de specializare astfel incat sa va poata oferi intotdeauna solutiile optime. Ne recomanda zecile de lucrari aflate in portofoliu precum si multitudinea de clienti multumiti.

Serviciile pe care le oferim:

Montaj tavane din rigips pe structuri metalice sau din lemn
Este o solutie care se preteaza atunci cand tavanul prezinta denivelari sau daca doriti o izolare fonica si termica a camerei.

Montaj tavane din lamele de aluminiu si tavane minerale casetate
Tavanele casetate sunt solutia optima pentru spatiile de birouri sau industriale.

Montaj pereti de compartimentare
Avantajul peretilor interiori din rigips este in special costul extrem de scazut, in comparatie cu alte solutii tehnice. Totodata, un perete din gips carton poate fi extrem de usor demontat daca se va dori acest lucru la un moment dat.

Placare cu rigips a peretilor din beton sau caramida

Montaj scafe din rigips
Scafele sunt solutia ideala pentru a masca tevile sau denivelarile, oferind totodata efecte optice spectaculoase.

Avantaje:

Rigipsul este termoizolant
Cum izolatia termica este o necesitate si nu un lux, placarea cu rigips este cea mai ieftina solutie pentru izolarea spatiului care urmeaza a fi amenajat.

Rigipsul este un bun izolant fonic
Spre deosebire de structurile clasice din beton, panourile de rigips sunt excelenti izolatori fonici.

Rigipsul este rezistent la umiditate
In functie de specificul camerei care se vrea a fi amenajata, exista anumite tipuri de panouri de gips carton special tratate, pentru o rezistenta sporita la umezeala. Astfel, acesta poate fi folosit fara problema pentru amenajarea bailor, bucatariilor sau a altor spatii abundand de umezeala.

Rigipsul este ignifug
Panourile din gips carton, datorita compozitiei acestora pe baza de ipsos sunt o adevarata bariera impotriva focului.

Zugraveli

Probabil cea mai importanta parte a renovarii unei locuinte, o reprezinta zugravitul, fie cel interior, fie exterior. Pentru cele mai multe persoane, cel mai important lucru atunci cand se apuca de zugravit este sa aleaga culoarea perfecta, insa uita sa tina cont si de alte variabile, cum ar fi calitatea materialelor si persoanele care se ocupa de zugraveala.
In ultimul timp din ce in ce mai multe persoane prefera sa renunte la zugraveala clasica cu var si opteaza pentru zugraveala cu vopsea lavabila. De multe ori, aceste persoane intampina dificultati, deoarece vopseaua lavabila este incompatibila cu stratul de huma existent pe peretii zugraviti cu var. In acest caz, prima etapa a zugravelii va fi inlaturarea stratului de huma. Aceasta situatie este bineinteles valabila doar in cazul zugravelilor interioare.
Dupa ce stratul de huma sau de vopsea veche a fost inlaturat, se va trece la nivelare a peretilor cu ajutorul tencuielii sau a adezivilor. Aplicarea gletului este urmatoare a etapa. Gletul trebuie aplicat intr- un strat subtire si cat mai uniform.
Dupa aplicarea gletului, acesta trebuie lasat ca sa se usuce. Ulterior se trece la aplicarea amorsei. Amorsa este un amestec de aracet cu apa, in proportie de 1/ 10 si se aplica neaparat cu bidineaua. Dupã ce peretii au absorbit amorsa, se va aplica cel de- al doilea strat de glet. La aceasta operatiune se foloseste un glet pe baza de ipsos, care va da un aspect neted peretilor.
Urmatorul pas este aplicarea gletului de finisaj. Acesta este un produs foarte fin, care dupa uscare va fi slefuit. Slefuirea se va face cu o hartie abraziva, in doua etape. In prima etapa se va folosi o hartie cu granulatie mai mare, pentru ca la final sa fie folosita o hartie cu granulatie foarte mica.
Acum peretii sunt gata pentru zugravire. Indiferent de culoarea aleasa, vopseaua se va aplica cu trafaletul, dupa ce in prealabil peretii au fost amorsati.
Si in cazul zugravelilor exterioare, trebuie ca peretii sa fie pregatiti inainte de a se incepe aplicarea vopselei lavabile. Si aici se va folosi gletul, care va da peretilor un aspect uniform.
Trebuie insa ca vopseaua lavabila sa fie aleasa cu mare atentie, deoarece pentru peretii exteriori trebuie folosita o vopsea lavabila speciala, rezistenta la soare, ploaie, sau zapada. Daca peretii exteriori vor fi zugraviti cu vopsea pentru interior, acestia se vor degrada intr- un ritm mai alert.
Desi nu pare o operatiune cu un grad mare de dificultate este bine sa apelati la ajutorul specialistilor pentru a va asigura ca zugraveala va fi una de calitate. In cele mai multe cazuri apar situatii neprevazute care necesita o mana de meserias.
Firma noastra are o bogata experienta in acest domeniu multitudinea de clienti multumiti fiind garantia profesionalismului nostru.