Alx Gypsum Top SRL este o companie infiintata in anul 2016 din dorinta de a aduce pe piata de profil o serie de servicii complexe, de o calitate ireprosabila oferite de specialistii nostri cu o bogata experienta in domeniul constructiilor, atat civile cat si industriale.
Pe parcursul celor 4 ani de experienta am realizat o serie de parteneriate strategice care ne ajuta sa va putem oferi un raport calitate/pret imbatabil.
In momentul in care contactati o firma de constructii este esential sa aveti garantia ca veti primi cele mai eficiente solutii pentru toate etapele proiectului, astfel incat la finalizarea acestuia sa realizati o economie considerabila. Noi va putem garanta acest lucru, caci unul dintre obiectivele noastre primordiale este de a oferii servicii ireprosabile. Pentru ca un client multumit va reveni intotdeauna.

ATUURILE NOASTRE
Transparenta

Este probabil lucrul cel mai important in relatia dintre o firma de constructii si client. Pornind din prima etapa a proiectului, va asiguram ca veti beneficia de transparenta totala. Veti sti in orice moment pe ce anume au fost cheltuiti banii dumneavostra.

Profesionalism

Echipa noastra este atent selectata, avand inrolati in cadrul companiei noastre cei mai buni specialisti in domeniu. Pe intreaga perioada a derularii unui contract veti fi in contact permanent cu un membru al echipei noastre care va va tine la curent cu evolutia lucrarilor si va oferi explicatii si sugestii de imbunatatire a proiectului

Respectul fata de client

In cadrul firmei noastre de constructii, sintagma „Clientul nostru, stapanul nostru” este cu sfintenie respectata. Clientii nostrii sunt importanti pentru noi, indiferent de complexitatea si valoarea proiectului. Indiferent de buget, noi suntem o firma de contstructii care va poate oferi solutii optime, adaptate perfect nevoilor Dumneavoastra fara a face rabat de la calitate.

VALORILE NOASTRE
Adaptabilitatea

Tot ceea ce facem este in interesul clientului. Cautam sa oferim pachetul de servicii ideal care sa se muleze perfect pe nevoile Dumneavoastra. Totul este atent cantarit, astfel incat sa va putem oferi serviciul perfect.

Pasiune in tot ceea ce facem

Punem pasiune in tot ceea ce facem. Scopul nostru ca firma de constructii este acela de a atinge perfectiunea in interesul clientilor nostri. Succesul companiei noastre se bazeaza pe experienta si dedicatia angajatilor nostri pe care reusim sa ii mentinem motivati de peste 4 ani..

Calitatea serviciilor noastre

Suntem dedicati calitatii in tot ceea ce intreprindem. Intreg ansamblul de operatiuni sunt in asa fel elaborate astfel incat sa fim firma de constructii perfecta pentru Dumneavoastra.

Misiunea noastra este de a ne autodepasi cu fiecare proiect pe care il executam, consolidand astfel o relatie de colaborare fructuoasa si de lunga durata cu toti partenerii nostri.

Alegand AlxGypsum.Ro , veti alege o firma de constructii cu preturi mici, care va va oferi termene de executie rezonabile pentru fiecare operatiune contractata, o firma de constructii care va respecta cu strictete standardele de calitate impuse precum si bugetele stabilite initial. Indiferent ca doriti sa realizati o casa la rusu, sau sa primiti o casa la cheie, ca aveti nevoie de servicii de amenajari exterioare sau interioare, ca aveti nevoie sa va reconditionati , echipa noastra este alegerea ideala.